13356 1399/05/25
تاثیر کرونا بر عملکرد آموزشی را نمی توان نادیده گرفت. این روزها که در پیک شیوع ویروس کرونا قرار گرفتهایم، تمامی کلاسهای درس، مدرسه و کلاسهای تابستانی، تعطیل شدهاند. تقریبا هیچ فعالیت غیرضروری انجام نمیشود. آثار کرونا بر سیستم آموزشی ایران، بسیار شدید بوده؛ بهطوری که روند تحصیل دانش آموزان از اسفند 98، دچار تغییرات گستردهای شده است. به گزارش یونیسف، این تغییرات در کل جهان، حتی در زمان جنگهای جهانی نیز، بیمانند بوده است. تاثیر کرونا بر عملکرد آموزشی مدارس، یادگیری را به سمت و سوی مجازی شدن پیش برد.
در ادامه این مطلب، به بررسی تاثیر کرونا بر عملکرد آموزشی مدارس و پیامدهای مثبت و منفی آن میپردازیم.
پس تا پایان مطلب همراه ما باشید!
با شیوع کرونا چه بر سر آموزش آمد؟
حتما شما هم در اطرافیان خود، دانشآموزان زیادی را دیدهاید که با شیوع ویروس کرونا، روند تازهای را در تحصیل شروع کردهاند. این تغییرات در پایههای دبستان، بسیار مشهودتر از سایر مقاطع تحصیلی است؛ زیرا تاثیر کرونا بر عملکرد آموزشی مقطع دبستان ، آموزش و پیگیری را برای والدین مشکلتر کردهاست. دلیل آن هم اینست که با مجازی شدن آموزش و تعطیل شدن کلاسهای روزانه، تلاش والدین برای پیگیری مطالعه و یادگیری دانش آموزان، جهت آموزش دروس دبستان، افزایش چشم گیری پیدا کرد.
ساعات استفاده از فضای مجازی و اینترنت، برای آموزش کتابهای درسی دبستان، از طریق اپلیکیشنهای مختلف مثل اپلیکیشن میشا و کوشا ، کاملا محسوس بود. در این میان، دانش آموزانی که از زیرساخت قویتری برای آموزش دروسی مانند ریاضی اول دبستان، ریاضی دوم دبستان و یا دروسی مثل فارسی اول دبستان، استفاده کردهاند، نتیجه مطلوبتری را در روند یادگیری دیدهاند.
پیامدهای منفی کرونا چیست؟
تاثیر کرونا بر عملکرد آموزشی مدارس، غیرقابل انکار است. با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، بسیاری از دانشآموزان ضعیف که با اهرم معلم و مدرسه، روند رو به رشدی را طی میکردند، متوقف شده و یادگیری را فراموش کردهاند.
افرادی که به دلایل مالی، توان دسترسی به اپلیکیشن دبستان و نرم افزار آموزشی دبستان را ندارند، برای کسب اطلاعات و آموزش دروس، از میدان آموزش، عقب ماندند. این پیامدهای منفی و آثار کرونا بر سیستم آموزشی، برای قشر ضعیف و آسیب پذیر جامعه بسیار محسوس است. در این میان، نمیتوان از تاثیر کرونا بر عملکرد آموزشی مدارس در استفاده از اپلیکیشن دروس دبستان و مجازی شدن آموزش، چشم پوشی کرد.
در ادامه، پیامدهای مثبت این تغییر را نیز، بررسی میکنیم.
پیامدهای مثبت کرونا و تاثیر آن بر عملکرد آموزشی مدارس چه بود؟
کرونا با آمدنش محدودیتهای زیادی را برای همه ما ایجاد کرد؛ اما درهای جدیدی از تکنولوژی نوین در آموزش را به روی سیستم آموزشی باز کرد. اپلیکیشن آموزشی دبستان میشا و کوشا یکی از شیوه های نوین آموزشی است که در زمان فراگیری کویید 19 به یاری آموزش دانش آموزان مقطع ابتدایی آمده است. این اپلیکیشن با آموزش مجازی ریاضی تمام مقاطع دبستان، یک معلم خصوصی دبستان، محسوب میشود. با بهرهگیری از امکانات این اپلیکیشن، میتوانید آموزش دروس دبستان را آغاز کنید.
تاثیر کرونا بر عملکرد آموزش مدارس، ضرورت گسترش اپلیکیشن آموزشی دبستان را، بیش از پیش نشان داد. آثار کرونا بر سیستم آموزشی کشورهایی که زیرساخت آموزش از طریق فضای مجازی و نرم افزار دروس دبستان، راهنمایی و دبیرستان را ندارند، بسیار شدید خواهد بود. باتوجه به همین اثرات مثبت و منفی، میتوان ضرورت استفاده از اپلیکیشن میشا و کوشا را متوجه شد.
در ادامه، به بررسی بیشتر این اپلیکیشن و گام مهم آن در آموزش فارسی اول دبستان، فارسی دوم دبستان، ریاضیات و کلیه دروس مهم این پایه، میپردازیم.
اپلیکیشن میشا و کوشا و گام مثبت آن در روزهای تعطیلات کرونایی
در چند ماه اخیر، احتمالا شکایت بسیاری از اولیا را از روند تحصیل فرزندانشان شنیدهاید. سنگین شدن بار مسئولیت مادران و ایفای نقش معلم برای همه والدین، کار را سختتر کردهبود. با پایان سال تحصیلی، نگرانیهای زیادی از نحوه شروع سال تحصیلی 99-1400 وجود دارد. اما اپلیکیشن میشا و کوشا، با آماده سازی زیرساخت آموزشی قوی، نقش جدی معلم خصوصی دبستان را برای فرزند شما بازی میکند و با پیشرفتهترین و بهروزترین سیستمهای آموزشی، سعی در تفهیم دروس مختلفی مثل: ریاضیات کلیه پایههای دبستان به ویژه ریاضی پایه چهارم دبستان، فارسی چهارم دبستان و سایر دروس دارد.
با بهرهگیری از اپلیکیشن آموزشی دبستان، میتوانید از تاثیر کرونا بر عملکرد آموزشی مدارس، استفاده مناسبی داشته باشید و درگیر اثرات منفی کرونا بر سیستم آموزشی نشوید. این نرم افزار درسی دبستان، آموزش دروس را بهصورت جذاب، گیرا و حرفهای برای فرزند شما آماده کردهاست و تنها با چند کلیک، میتوانید با خیالی آسوده روند پیشرفت فرزندتان در دروس را، شاهد باشید.